Rookruimte

Voor de rokers: onze rookruimte


In de Kwinkslag zit u er als roker altijd warm en prettig bij.

Als het buiten lekker is kunt u natuurlijk op één van onze twee terrassen gaan zitten. Er is een groot terras aan de achterzijde van het café bij de parkeerplaats en er is een kleiner terras tegenover de ingang.


Maar ook in de winter, of bij slechter weer, of gewoon wanneer u dat zelf wil, kunt u terecht in onze speciaal gemaakte rookruimte.

Omdat de rookruimte binnen in het café is gebouwd, heeft u niet het idee dat u als een soort van paria buitengesloten wordt.


Direct als u het café binnenkomt vindt u aan uw rechterhand de toegang naar de rookruimte. U hoeft niet via een omweg of via een of andere gang te zoeken naar een plek om even een sigaretje op te steken.

Vanwege de speciale constructie houdt u echt contact met de rest van de bar.


De rookruimte heeft aan de ene lange zijde een grote glazen pui met openslaande deuren naar buiten, en aan de andere lange zijde bevindt zich een grote glazen wand die uitzicht biedt op het café, en - heel fijn - op het grote tv-scherm dat daar net naast hangt!

De glazen wand kan, indien daar behoefte aan is, electrisch helemaal omhoog geschoven worden, waardoor de ruimte bij het café betrokken kan worden.

Op de ruimte is een grote afzuiginstallatie aangesloten, zodat ook hier de rookontwikkeling zeer beperkt blijft.

De plus punten


De indeling, de locatie en de vormgeving van de rookruimte brengen een aantal sterke punten met zich mee, die in andere bars niet gerealiseerd zijn, of gewoon niet gerealiseerd kúnnen worden.

Even de punten op een rijtje:

+

Ruimte bevindt zich in het café

Geen verhuizing naar een of ander obscuur achteraf hokje.

+

Contact met café en buiten

Door de twee glazen wanden blijft het 'contact' behouden, zelfs met het grote tv-scherm.

+

Afvoer van de rook

Een sterke afzuiginstallatie met roosters boven in de rookruimte.